Hae tästä blogista

Thaimaa Bangkok Pad Thai

Pad Thai on erittäin suosittu ruoka-annos Thaimaa Bangkokin katukeittiöissä. Pad Thain suosio perustuu edulliseen hintaan, herkulliseen makuun sekä palvelun nopeuteen. Mitä Thaimaa Bangkokista tilattu Pad Thai sisältää? Pad Thai sisältää paistettuja riisinuudeleita, jotka on tehty thaimaalaisessa kalakastikkeessa. Annokseen lisätään asiakkaan toivomuksien mukaan riittävästi chiliä, sitruuna tai tamarindi mehua. Katukeittiöstä riippuen yleisesti annokseen lisätään myös maapähkinöitä, ituja, kanaa tai katkarapuja. Pad Thai on halpa annos Thaimaa Bangkokissa ja osat ravintolat myyvät Pad Thaita jopa 20 bahtiin. Kauppakeskuksissa Pad Thai maksaa lähemmäs 40 bahtia, joka sekin on suomalaisesta näkökulmasta erittäin edullista.

Pad Thaista on monia erilaisia reseptejä ja Thaimaa Bangkok blogi antaa yhden suosituksen Suomessa Pad Thain kokkaamisesta kiinnostuneille.

Pad Thai ainekset:

Nuudeleita, 2 kananmuna, 3 lusikallista thaimaalaista kalakastiketta, 2 valkosipulin kyttä, öljyä, sokeria, murskattuja maapähkinöitä, limenmehua.

Pad Thai valmistus:

1. Keitä nuudelit
2. Kuumenna wokkipannu
3. Lisää öljyä ja lisää valkosipulit
4. Lisää nuudelit ja 30 sekuntia
5. Lisää kananmunat ja kokkaa valmiiksi
6. Lisää loput ainekset Pad Thaihin

Yksinkertainen suositus Thaimaa Bangkok blogilta Pad Thain kokkaamisesta kiinnostuneille.