Hae tästä blogista

Bussilla Pattayalle

Haluatko matkustaa Thaimaan Bangkokista bussilla Pattayalle? matkustaminen Pattayalle kestää ainoastaan 90 minuuttia Thaimaan pääkaupungista Bangkokista.

Mistä sitten bussit Pattayalle lähtevät Bangkokista?

Bussit Pattayalle lähtevät Eastern Bus Terminaalista, joka tunnetaan myös nimellä Ekkamai station. Ilmastoituja busseja Pattayalle lähtee Bangkokista 40 minuutin välein, joten odottelu ei ole missään nimessä pisimmilläänkään liian pitkä. Ensimmäiset bussit Pattayalle lähtevät jo 5.30 aamusta ja viimeiset bussit Pattayaa kohti lähtevät iltaisin klo 21.00.

Jos ilmastoitu bussi ei ole sinulle välttämätön niin säästät vielä enemmän rahaa.. Ilmastoimattomia busseja lähtee 30 minuutin välein Pattayalle, joka Pattijokenakin tunnetaan. Ensimmäiset ilmastoimattomat bussit Pattayalle lähtevät jo 05.00 aamulla ja viimeiset kuten ilmastoidutkin bussit klo 21.00.

Myöskin Mochitin bussiterminaalista eli Bangkok's Northern Bus Terminalista lähtee busseja Pattayaa kohti 6.30-18.30 päivittäin.. Valitsetko bussin kohti Thaimaa Pattayaa Ekkamailta tai Mochitista niin Pattaya odottaa viihteineen!