Hae tästä blogista

Huorat Thaimaan Bangkokissa

Thaimaa Bangkokin lennon ostamisen syynä on useasti thaimaalaiset huorat. Bangkokissa on tietysti turistikohteita, loistavia shoppailumahdollisuuksia, halpoja ravintoloita mutta monille turisteille tärkein asia on huorat Thaimaassa.

Thaimaa Bangkokin huorat ovat paremmin tunnettuja baarityttöinä, joita on helppo löytää Bangkokista. Huorat Bangkokista löytyy tietyiltä alueilta, joissa huorat hyväksytään. Thaimaassahan prostituutio on laitonta. Bangkokin baareissa, joissa huorat myyvät itseään tunnelma on rento. Voit rauhassa valita sinua eniten miellyttävän huoran ja viedä hänet hotelliin Thaimaassa.

Monet Thaimaa Bangkokin huorat ovat erittäin seksikkäitä, puhuvat kohtalaista englantia ja ovat hauskoja. Bangkokin huoria on monesti hankala ajatella edes prostituoituina koska thaimaalaiset huorat yleisestikin vaikuttavat enemmän lomaromansseilta ja tyttöystäviltä kuin muualla maailmassa. Monet suomalaiset ostavatkin thaimaalaisen huoran pidemmäksi ajaksi ja ottavat jopa huorasta itselleen thaimaalaisen vaimon.

Mitä huorat maksavat Thaimaan Bangkokissa? Lyhyeksi ajaksi ostettu huora veloittaa yleisesti 1000 bahtia itselleen ja joudut myös maksamaan baarille barfinen. Laadukkaimmat huorat Bangkokissa veloittaa 6000 bahtia seksuaalisista palveluistaan.